hamzeh 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام داشتم یه افزونه نصب می کردم (از طریق اینترنت نه آپلود از کامپیوتر و نه لود از روی هاست) سایتم یهو از کار افتاد یعنی صفحه ی کاملا سفید صفحه ی کنترل پنل هاست هم بالا نمی اومد 24 ساعت صبر کردم کنترل پنل هاست فعال شد. اگه روی روت اصلی چیزی بزارم می تونم اون رو لود کنم و ببینم وی نمی دونم چطور صفحه مدیریت و یا سایت رو بالا بیارم لطفا راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز لطفاً لینک قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در مرداد 90 لینک یه صفحه مطلقا سفید و بدون کد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام در صورت امکان یوزر و پسورد cpanel رو در پیغام خصوصی بدید تا بررسی کنم. اینجوری چیزی نمیشه فهمید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز این مشکل از طرف سرویس دهنده هاستتون هست مسیر tmp اصلیتون رو چک کنید و اونو تغییر بدید ببینید آیا هنوز مشکل پابرجاست اگه پابرجا بود ببینید php memory limit رو چند هست مقدار اونو افزایش بدید باید مشکلتون حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز این مشکل از طرف سرویس دهنده هاستتون هست مسیر tmp اصلیتون رو چک کنید و اونو تغییر بدید ببینید آیا هنوز مشکل پابرجاست اگه پابرجا بود ببینید php memory limit رو چند هست مقدار اونو افزایش بدید باید مشکلتون حل بشه ممنون از راهنماییتون php memory limit رو چطوری بررسی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام فکر نمی کنم از مقدار php memory limit باشه ولی به هر حال از مسیر زیر می تونید مقدارش رو ببینید مدیریت سایت / راهنما / اطلاعات سیستم ---> تب اطلاعات php احتمالا از افزونه ای هست که نصب کردید اگر نه از سرور که باز احتمال همون افزونه قوی تر هست... (همانطور که آقا حمید اشاره کردند باید بررسی بشه تا پاسخ دقیقتری داده بشه...) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در مرداد 90 با سلام فکر نمی کنم از مقدار php memory limit باشه ولی به هر حال از مسیر زیر می تونید مقدارش رو ببینید مدیریت سایت / راهنما / اطلاعات سیستم ---> تب اطلاعات php احتمالا از افزونه ای هست که نصب کردید اگر نه از سرور که باز احتمال همون افزونه قوی تر هست... (همانطور که آقا حمید اشاره کردند باید بررسی بشه تا پاسخ دقیقتری داده بشه...) سلامت باشید ممنون از راهنماییتون عرض کردم خدمتتون به مدیریت سایت دسترسی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 در صورت امکان یوزر و پسورد cpanel رو در پیغام خصوصی بدید تا بررسی کنم. احتمالا از افزونه ای هست که نصب کردید اگر نه از سرور که باز احتمال همون افزونه قوی تر هست... (همانطور که آقا حمید اشاره کردند باید بررسی بشه تا پاسخ دقیقتری داده بشه...) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 آقا حمزه دقیقا داشتید چه افزونه ای رو نصب می کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در مرداد 90 آقا حمزه دقیقا داشتید چه افزونه ای رو نصب می کردید؟ خاطرم نیست یا mootools plugin با com jupgarde نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگر به هیچ یک از بخش های سایت دسترسی ندارید ، به مدیریت هاستتون بگید display_errors رو فعال کنند تا خطای مربوط به افزونه مشکل دار نمایش داده بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 مشکل حل شد. با phpmyadmin پلاگین Mootools Upgrade رو غیر فعال کردم و سایت بالا اومد. آقا حمزه ، حتما در اولین فرصت پسورد های هاست رو عوض کنید. راستی ، پسورد شاخه administrator رو هم ورداشتم.خودتون زحمت بکشید دوباره پسورد پروتکتش کنید. ولادت امام حسن (علیه السلام) برهمتون مبارک موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر