mahdikp 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان بنده این افزونه رانصب کردم و پلاگینش رو هم فعال کردم ولی یک مشکل دارد که برای تمام صفحات به جز صفحه اصلی پیغام خطا را نشون میده!!! چه مشکلی هست؟ منتظر پاسختان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود مشکل از سئو نمودن شما است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در مرداد 90 حدس میزدم . چه مشکلی دارد ؟ میتوانید توضیح بدید که چه کارکنم تا مشکل حل شود؟ ببخشید منتظر پاسختان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام قبلا بارها در مورد مشکلاتی که باعث به وجو آمدن صفحه 404 میشود شده و همین طوری تنضیمات سئو یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر