vahid_prince 0 ارسال شده در مرداد 90 وقتی مهمانان سایت می خوان عضو سایت بشن حساب کاربری رو که پر می کنن بعد از اینکه ثبت رو میزنن قبلا اینطوری نشون می داد که لینک فعال سازی رفته تو ایمیلشون ولی جدیدا نشون نمیده و کاربرا از این قضیه مطلع نمیشن برای اینکه این پیغام رو نشون باید چکار کرد؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوتا حالت داره : - اینکه شما ارسال لینک فعال سازی رو غیره فعال کنید. - کد نمایش پیام در قالب شما وجود نداره ! با قالب دیگه ی تست کنید ! / قبلا در این مورد بحث شده سرچ کنید. موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid_prince 0 ارسال شده در مرداد 90 نمی خوام حذفش کنم می خوام باشه که کاربرا برن از تو ایمیلشون بردارن در ضمن قبلا تو سایتم بوده ولی حالا نیست باید چاکار کنم که دوباره بیاید؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما به صحبت های آقای شمسی دقت نکردید این امکان باید در قالب موجود باشه یعنی در کدهای قالب باید این کد موجود باشه: در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid_prince 0 ارسال شده در مرداد 90 من متوجه شدم ولی این رو متوجه نشدم که،مگه میشه این امکان تا چند روز وجود داشته باشه بعد از بین بره؟ از کجا باید این پیغام رو بهش اضافه کنم؟ اصلا میشه این کار رو کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام عرض کردم که قبلا بحث شده! کد رو در index.php قبل از قرار بدین یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid_prince 0 ارسال شده در مرداد 90 بله شما فرمودید بحث کردید ولی من هرچی جستجو کردم پیدا نکردم بنده مثل شما دوستان وارد نیستم پس خواهشا یکم واضح تر توضیح بدبد این کد چیه و باید کجا بذارمش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام عرض کردم که! کدی که جناب مرادی نوشتن رو قبل کدی که من نوشتم اضافه کنید @ در index.php یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid_prince 0 ارسال شده در مرداد 90 ازتون خواهش میکنم یکم کاملا تر توضح بدید که این کدها رو باید کجا وارد کنم و این index.php کجا هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام برید به دارکتوری قالبتون و بعد همونجا فایل index.php رو باز کنید و کدی رو که من نوشتم رو سرچ کنید و قبل اون کد کدی که جناب مرادی دادن رو وارد کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام @ ممنون از لطف شما به قوانین احترام بزرایم و برای تشکر از دکمه سپاس استفاده کنیم /. ارسال های اضافی حذف شدند موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر