hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 جدیدا سایت جومینا پلاگینی رو منتشر کرده که مربوط به پرداخت آنلاین بانک ملت هست. میخواستم بدونم این پلاگین به چه صورت کار می کنه؟ آیا این امکان هستش که بعد از پرداخت کد خاصی رو در اختیاره مشتری قرار بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز حتما اینکار رو می کنه یعنی شماره تراکنش می ده ولی فکر نکنم بتونی ازش استفاده کنی مگر اینکه شرکت داشته باشی و یا آشنای شرکت دار! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز برای استفاده از درگاه های اینترنتی نیاز به عقد قرار داد با بانک هستش که شما به مراجعه به یکی از شعب بانک یا از طریق وب سایت شرکت می نونی از نحوه عقد قرار داد اطلاع پیدا کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 بله دوست عزیز بعد در زمان تایید پرداخت این کار را برای شما انجام میده و هم از سمت سایت یک کد به شما میده و هم شماره تراکنش بانکی را بعد از پرداخت موفقیت آمیز به شما ارائه میده و هم براتون ایمیل میکنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز این کار در یک شرکت قرار پیاده سازی شود. برای امور اداری هم به بانک ملت مراجعه کرد ه ایم. اما برای استفاده از این امکان فکر میکنم پلاگین یا ماژول این کار را خودم باید تهیه کنم. کاری که با این سیستم قرار انجام بشه. تقریبا معادل خرید شارژ از سایت های مختلف است؛که پس از واریز کد شارژ را در اختیار مشتری قرار میدهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 یک قابلیت اضافی که به فروشگاه ساز جومینا قابل اضافه شدن هست فروش کارت شارژ است تمامی این مواردی که شما گفتید همه از قبل اجرا شده هستند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 درسته. ولی من فقط همین پرداخت آنلاین رو نیاز دارم. کسی از دوستان قبلا از این پلاگین استفاده کرده؟ اگر مراحل راه اندازی رو بیان کنید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 90 معمولا پلاگین های مربوط به پرداخت آنلاین به این صورته که بعد از عقد قرارداد بابانک ، به شما کد خاصی رو میدن که تو پلاگین اون کد رو وارد می کنید و بعد از خرید ، تراکنش مخصوص به اون کد که خاص شماست انجام میشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 باتشکر از دوستان عزیز. تقریبا مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_u139 0 ارسال شده در اسفند 90 یک قابلیت اضافی که به فروشگاه ساز جومینا قابل اضافه شدن هست خرید کارت شارژ است تمامی این مواردی که شما گفتید همه از قبل اجرا شده هستند موفق باشید هزینه این فروشگاه ساز جومینا چجوریه؟ لینکشو میشه معرفی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 تمامی افزونه های تجاری جومینا همراه با قیمتش را در سایت http://joominamarket.com می توانید ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر