شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام وقتی یک قالب رو طراحی می کنم ، یکی از قسمت هایی که اصلا دوست ندارم ، درست کردن لیست فایل های قالب برای درج در فایل XML هستش.(عکس ها ، اسکریپت ها و یا cssها) چون کار فرسایشی و زمان بری هست و اگر جاییش رو اشتباهی بکنیم ، قطعا نصب قالب با مشکل مواجه خواهد شد. نرم افزاری که الان معرفی می کنم ، کارش ساختن فایل XML قالب هست. مشخصات اولیه مثل تاریخ ، کپی رایت ، توضیحات و ... رو از شما میگیره ، بعد شما آدرس شاخه قالب رو به این نرم افزار می دید ، سپس ، این نرم افزار فایل XML رو تولید می کنه و درون شاخه قالبتون ذخیره می کنه. در مورد لیست موقعیت های و پارامتر های قالب ، این نرم افزار کار بخصوصی برای شما انجام نمی ده ، یعنی یکسری موقعیت پیشفرض داره که اون ها رو به صورت اتوماتیک به XML قالبتون اضافه می کنه. ولی همین که لیست فایل های قالب رو درست می کنه ، بار سنگینی رو از دوش آدم بر می داره. امیدوارم این نرم افزار به درد شما هم بخوره. لینک دانلود این نرم افزار موفق باشید و سربلند یا علی ب.ن 1 : اگر شما از نرم افزار بهتری استفاده می کنید ، ممنون میشم اگه همینجا معرفیش کنید. ب.ن 2 : این نرم افزار یکسری امکانات دیگه هم داره که بنظرم خیلی کاربردی نیومد ، ولی بدنیست به بقیه منوها هم یک نیگاهی بندازید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام ضمن تشکر از دوست خوبم حمید آقای گل یه سئوال : این نرم افزار برای چه نسخه ای فایل xml قالب میسازه؟ (جوملا 1.5 یا 1.6 یا 1.7 یا هر سه) یه پیشنهاد : من وقتی قالب می سازم اینکار رو می کنم نمیدونم درست هست یا نه ولی میگم اساتید اگه مشکلی داره بگن تا ما هم از گمراهی دربیاییم من واسه قالب سه تا پوشه می سازم css,js,images بعد تو هر کدوم فایل های مربوطه رو می ریزم بعد به جای اینکه بیام تک تک فایل رو آدرس دهی کنم اینجوری کد نویسی می کنم <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> airborn 2011-08-13 2.3 مرتضی فارغ دفاعی www.rpw.ir طراحی قالب توسط رویا پرداز وب - WWW.RPW.IR css js images template_thumbnail.png index.html index.php templateDetails.xml search newsflash right user1 user2 user3 user4 user5 user6 user7 menu اگه این روش مشکلی نداره که خوب خیلی کار رو راحت میکنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مرداد 90 سلام این روش در جوملا 1.6 و 1.7 جواب میده اما 1.5 را مطمئن نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام هومن جان این روشی که گفتم رو جوملا 1.5 امتحان کردم و همیشه هم جواب داده منظورم از مشکل این بود که مثلا قالب دیر لود بشه یا برخی فایل ها درست نصب نشه یا مشکل امنیتی داشته باشه یا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام مرتضی جان این نرم افزار برای جوملا 1.5 هست. روش شما هم روش خوبیه ، ولی تویه آموزش هایی که من تاحالا نیگاه کردم ، تک تک فایل ها رو در XML وارد می کنن ، نمی دونم آیا این کار حسنی داره یا نه!!! موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام من هم به صورت کامل معرفی میکنم و تا حالا ندیدم برای جوملا 1.5 این کار رو انجام بدن ولی برای جوملا 1.6 اینکاررو انجام میدن تست نکردم ولی تست میکنم ببینم جواب میده یا نه در مورد سرعت هم نه تاثیری نداره این فایل فقط فایل های رو معرفی میکنه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام همونطور که گفتم من همیشه از همین روش استفاده می کنم برای جوملا 1.5 هم همینطور تو انجمن هم چند تا قالب گذاشتم همه از همین روش بودن و کسی تا حالا باهاش مشکل نداشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوستان روشی که جناب دفاعی فرمودند هیچ مشکلی ندار /تا جایی که من میدونم/ و من هم به شخصه همیشه از این روش استفاده میکنم. فقط این روش چیزی که داره اگه دقت نکید حجم قالبتون رو زیاد میکنه ! / اگه فایل اضافی داخل دارکتوری های که در xml معرفی کرین باشه اونها هم رو هاست آپلود میشن. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر