aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت دوستان من در سایتم افزونه acesef را نصب نمودم تمام لینک هام رو فارسی کرده و خیلی خوب هم شده ولی نمیدونم چرا لینک گالری تصاویرم با توجه به اینکه چند بار حذف کردم و ایجاد کردم ارور میده لطف کنید یه ملاحظه کنید http://www.asnafacc.com/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1 اگر میتوانید کمکم کنید خوشحال میشم منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز قبل از نصب افزونه کار می کرد از چه گالری تصاویری استفاده می کنید مطمئنید تنظیمات گالری رو به درستی انجام دادید؟ موفق باشید --------------------------- رمضان ماه خوب شدن و خوب ماندن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 برید به قسمت الحاقات کامپوننت acesef و سف مربوط به کامپوننت رو غیر فعال کنید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من خواستم برم ولی پیغام زیر را میبینم AceSEF configuration.php file is Unwriteable در ضمن در کجا باید این کار را انجام بدهم گالری عکس من فوکا هست منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد باشید برید به قسمت الحاقات کامپوننت acesef و سف مربوط به کامپوننت رو غیر فعال کنید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام سطح دسترسی پوشه ها و فایل هاتون رو چک کنید قبلا در این باره در انجمن بحث شده. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من همه سطح دسترسی ها را درست کردم ولی نمیدونم فایل تنظیمات افزونه acesef کجای هاست هست تا بتوانم سطح دسترسیش را درست کنم و تو انجمن هم ندیدم همچین چیزی را منتظر خبرتان هستم شاد و پیروز باشید سلام سطح دسترسی پوشه ها و فایل هاتون رو چک کنید قبلا در این باره در انجمن بحث شده. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر