mahdi-web 0 ارسال شده در مرداد 90 اول از همه از کاربران و مدیریت خوب جومینا تشکر می کنم...... من خیلی دنبال ماژول آخرین اخبار مثل سایت varzash3 گشتم اما هر کدوم یه مشکلی داشت چه در جوملا جهانی و چه در سایت های جوملا فارسی اگه لطف کنید یه افزونه معرفی کنید خیلی خوب میشه..... در ضمن دنبال یه قالب خبری متوسط که موقعیت های زیادی داشته باشه اما سرعت خوبی هم داشته باشه هم می گردم اگه لطف کنید این 2 مورد رو حل کنید خیلی ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما اگه کامل سرچ میکردید میتونستید بهتر به نتیجه برسید. چون قبلا در باره این ماژول بحث شده بود. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi-web 0 ارسال شده در مرداد 90 درود.....خسته نباشید........با تشکر از پاسخ گویی شما گشتم ولی چیزی پیدا نمیشه همه ی تاپیک ها بی نتیجه باقی مونده....اگه لطف کنید تاپیک مورد نظر رو بگید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام اولا شما دو تا در خواست رو در یک تاپیک بیان کردین لطفا هر درخواست در یک تاپیک جداگانه دوما شما با چه افزونه هایی کار کردین و چه مشکلاتی داشتین من خیلی دنبال ماژول آخرین اخبار مثل سایت varzash3 گشتم اما هر کدوم یه مشکلی داشت چه در جوملا جهانی و چه در سایت های جوملا فارسی شما بگو با چه افزونه ای چه مشکلی داشتی تا تو انجمن بررسی و مشکل رفع بشه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi-web 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون بابت پاسخ گویی.... اولا شما دو تا در خواست رو در یک تاپیک بیان کردین لطفا هر درخواست در یک تاپیک جداگانه دومیه زیاد مهم نیست ولی باشه تو یه تاپیک دیگه مطرح می کنم... شما بگو با چه افزونه ای چه مشکلی داشتی تا تو انجمن بررسی و مشکل رفع بشه منظورم اینه که هیچ ماژولی اونجوری که تو varzesh3 هست پیدا نکردم یه ماژول خاص منظورم نبود...اگه شما لطف کنید یکی مثل اونو بهم معرفی کنید ممنون می شم... بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi-web 0 ارسال شده در مرداد 90 دوستان کسی نیست کمک کنه.......خیلی احتیاج دارم......اگه لطف کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام من در اون سبک دیده بودم ولی یادم نیست اسمش چی بود ولی یکی از بهترین ها در این رابطه افزونه rokstories هست که متاسفانه تجاری هست و شما باید خریداری کنید. در پناه حق...پیدا کردم! شما میتونید از ماژول مربوط به گلوبال نیوز استفاده کنید مثل این سایت : http://e-roudsar.com/ در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر