reza_az 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام... من وقتی که می خوام جوملا 1.5 رو نصب کنم..در مراحل نصب.در مرحله اول بعد اینکه زبان فارسی رو انتخاب کردم وبه مرحله دوم رفتم فایل configuration.php خیر بدونه توجه به خیر وادامه دادن به مراحل نصب در اخر یه کدی بهم داد گفت جایگزین کد های configuration.php شود... الان رو سایت میره و پنل مدیریت هم میره..اما وقتی می خوام تغیییراتی توش بدم میگه امکان باز کردن فایل configuration.php ندارد.. حالا چیکار کنم لطفا کمکم کنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام آقا رضا الان رو سایت میره و پنل مدیریت هم میره..اما وقتی می خوام تغیییراتی توش بدم میگه امکان باز کردن فایل configuration.php ندارد.. راستش من مفهوم این نوشتتون رو نفهمیدم. ولی در هر صورت ، فکر کنم سوالتون رو فهمیده باشم. شما با cpanel یا ftp وارد پوشه جوملاتون بشید و فایل configuration.php رو ایجاد کنید. بعد دسترسی اون رو 777 قرار بدین. حالا می تونید جوملاتون رو راحت و بدون پیغام خطا نصب کنید یا اینکه کدهایی که جوملا به شما داده بود رو تویه این فایل به وسیله ادیتور cpanel یا ftp قرار بدین. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام البته اینو در نظر داشته باشید که بعد شطح دستری رو برگردونید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر