aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت دوستان من افزونه mod_vinaora_cu3er_1.2.1.zip را خواستم نصب کنم ولی سایتم به من پیغام خطا داد اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل برای اینکه این خطا را از بین ببرم چه کاری باید انجام بدهم خوشحال میشم کمکم کنید منتظر خبرتان هستم شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام جناب آفتابگردان یک نیگاهی به این لینک بندازید. شما باید سطوح دسترسی ای که در این صفحه آموزش داده شده است رو اصلاح کنید. در ضمن با جستجو در انجمن قطعا جواب سوالتون رو پیدا می کنید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز مشکل من اینجاست که من سرورم رو منتقل کردم و در حال حاضر میبینم تمام سطح دسترسی هام تو همه سایت های جوملاییم اینطوری شده حالا بیشتر در سایت جستجو میکنم تا یه راهکار درست پیدا کنم که بدون مشکل سایت هام درست بشه و بتونم آپلود را یا نصب کنم اگر کسی از دوستان هم این مشکل را قبلا برخورده و راهکاری داشته خوشحالم میکنه به من هم بگه تا من هم همینکارو بکنم شاد و پیروز باشید منتظر خبرهای خوبتان هستم سلام جناب آفتابگردان یک نیگاهی به این لینک بندازید. شما باید سطوح دسترسی ای که در این صفحه آموزش داده شده است رو اصلاح کنید. در ضمن با جستجو در انجمن قطعا جواب سوالتون رو پیدا می کنید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام با کمی جستجو در انجمن مطمئنا به نتیجه دلخواه می رسید... مشکلات پیرامون (عدم نصب افزونه، مشکل در نصب افزونه یا افزونه ها یا... رو جستجو کنید[از جستجوی پیشرفته استفاده کنید] ) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز با اجازه دوستان دیگه من یه جایی خوندم که تو جابجایی سایت سطح دسترسی پوشه هاش تغییر کرده بود شما چک کنید باید پوشه ها روی 755 و فایلها روی 644 باشه البته با این نکته که شما می گید همه دسترسی هاتون توی سایت های جوملاییتون اینطوری شده امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید -------------------------------- ای ترنم زیبا لا اله الا الله ذکر هر دل شیدا لا اله الا الله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام من هم همین کار را کردم ولی افاقه ای نکرده فکر میکنم جایی از تنظیمات کلی هاست یا سرور به هم خورده که باعث شده من همه سایت ها رو بخوام دستی اینکار رو کنم چون دلیلی نداره که من به صورت دستی همه سایت هام رو اینکار رو کنم در حال تحقیق هستم تا به نتیجه خوبی برسم مممنون از لطفتان شاد و پیروز باشید سلام دوست عزیز با اجازه دوستان دیگه من یه جایی خوندم که تو جابجایی سایت سطح دسترسی پوشه هاش تغییر کرده بود شما چک کنید باید پوشه ها روی 755 و فایلها روی 644 باشه البته با این نکته که شما می گید همه دسترسی هاتون توی سایت های جوملاییتون اینطوری شده امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید -------------------------------- ای ترنم زیبا لا اله الا الله ذکر هر دل شیدا لا اله الا الله آیا راهنمایی وجود دارد که سطح دسترسی هر پوشه ای در جوملا را بدانم تا بتوانم دونه دونه اینکار را انجام بدهم منتظر خبرتان هستم شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام برای اینکه یاد بگیرید در جوملا چه شاخه هایی رو باید سطح دسترسی شون رو درست کنید ، یک نیگاهی به این آموزش بندازید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر