jagvar22 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من جی دانلود رو نصب کردم و یه فایل هم آپلود کردم، میخواستم بدونم چطوری می شه لینکش رو توی سایت قرارداد؟ اگه کسی آموزشش رو داره لطفا لینکش رو بده. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز اگه کامپوننته از منوها منوی اصلی جدید جی دانلود رو انتخاب کن و منو رو توی سایت بذار اگه ماژولش هست تو قسمت ماژول ها جدید جی دانلود رو انتخاب کن و یه موقعیت بهش بده و اگه پلاگینه بعد فعال کردنش خود بخود تو قسمت مطالب می یاد در زیر مطالب موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام مجتبی جان کامپوننته دوست عزیز همونطور که آقا مجتبی گفت برو به مدیریت منو تو منوی اصلی مثلا یه منو ایجاد کن در بخش گزینه منو {جدید} از لیست "انتخاب نوع گزینه منو" روس اسم کامپوننت کلیک کن و گزینه موردنظرت رو انتخاب کن و تنظیماتشش رو انجام بده حالا یه لینک تو منوی اصلی ایجاد شده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام در تکمیل صحبت های دوستان اینو باید بگم که معمولا افزونه های دانلود دارای پلاگین درج در مطلب هستند با جی دانلود کار نکردم ولی فوکا دانلود این پلاگین رو داره که روی ادیتور دکمه اضافه کردن فایل دانلود بوجود بیاره باید در مورد جی دانلود هم در سایت جوملا یا در سایت خود افزونه سرچ کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود بر شما اتفاقا جی دانلود داره و خیلی هم از فوکا بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rohani 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام آقای تهرانی امکان داره بفرمائید چپور می شه فعالش کرد؟ من از طریق سایت jdownloads.com پیگیری کردم و در قسمت سوالات این رو دنبال کردم : 1. در قسمت تنظیمات دانلود مستقیم رو فعال کردم 2. مدیریت > فایل ها > طرح بندي استاندارد بدون چك باكس 1.4 رو فعال کردم 3. You can also change your actually used layout. Then you must remove the checkbox placeholder and use the {url_download} placeholder از 2 به بعد متوجه نشدم ممنون می شم اگه راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر