chabok 49 ارسال شده در مرداد 90 سلام یه قالب رو میخوام طراحی کنم با مدیا دریم ویور ماژول ها رو گذاشتم اما هر وقت فعالشون می کنم خطا میده نمیتونم منوها رو تو یوزر 3 فعال کنم اینم ارورشه Warning: JModuleHelper::require_once(C:\wamp\www\templates\system\html\modules.php) [function.JModuleHelper-require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\libraries\joomla\application\module\helper.php on line 183 Fatal error: JModuleHelper::require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:\wamp\www\templates\system\html\modules.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\libraries\joomla\application\module\helper.php on line 183 مرسی [/php] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام فکر نمی کنم مشکل از قالبتون باشه این تاپیک رو ببینید دقیقا مشکل شماست http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=1562549 موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مرداد 90 بله با توجه با تایپیک یمی از فایل هام از دست رفته اما بنده تو ویندوز سرچ کردم فایلش بود. به نظرتون چیکار کنم؟ شاید مسیرشو نشناسه:-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما یه بار جوملا رو اکسترکت کن بعد پوشه اینستالیشن رو حذف کن ببین درست میشه بک آپ فراموش نشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر