jagvar22 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من یه بنر درست کردم و می خوام توی یکی از موقعیت های قالب قرار بدم. ولی هر چی کردم نتونستم راهش رو پیدا کنم. لطفا منو راهنمای کنید. *** با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز تو ساید بار یعنی قسمتی که ادرس سایت رو میزنید جلوی ادرس سایتتون ?tp=1 رو درج کنید قسمت ها براتون به نمایش در میاد حالا بنر رو از طریق ماژول تبلیغات در موقعیت دلخواه قرار بدید اما اگرهدر هست به فایل اصلی قالبتون برید و در قسمت image عکس مورد نظر را تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من یه بنر درست کردم و می خوام توی یکی از موقعیت های قالب قرار بدم. ولی هر چی کردم نتونستم راهش رو پیدا کنم. لطفا منو راهنمای کنید. شما برو در قسمت مديريت ماژول ها ، بزن جديد ، بعد از ليست html دستي انتخاب كن بعد عكست رو فراخواني كن مياد :thankyou::heart: سوال دوم رو در يه پست جدا بزن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 البته این در صورتی هستش که در جای مورد نظر شما موقعیتی تعریف شده باشه اگر نشده باید زحمت بکشید تعریف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر