pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام من از ماژول global news نسخه پارسا استفاده میکنم اما وقتی شناسه چند تا بخش رو بهش میدم فقط مطالب یکی از بخش ها رو نشون میده ! مشکلش از چی هست؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما شناسه ها رو با ویرگول جدا میکنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 شناسه ها رو اینجوری وارد کردم : 1،2،3 :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 موقع تایپ ID شناسه ها کیبوردتون انگلیسی هست دیگه؟ منظورم اینه که اشتباها فارسی تایپ نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 آره انگلیسی هست و بازم نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز این موردی که وارد کردید فارسی هست شناسه ها رو اینجوری وارد کردم : 1،2،3 باید از ویرگول انگلیسی استفاده کنید مثل: , نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 آها ! دستتون درد نکنه، حالا درست شد . ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر