ahmad19 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام یه سوال از دوستانی که با این کامپوننت کار کردن من این کامپوننت رو تازه نصب کردم تو قسمت- Category مجموعه ها رو ساختم ولی تو بخش پاسخ ها هیچ ایتمی نداره که بشه سوال اضافه کرد این کامپوننت اینجوریه یا الان ناقص نصب شده البته تو سایت یه عکس هست با عنوان سوال خود را بپرسید از اونجا نمی خوام از بخش مدیریت سایت می خوام ممنون از پاسخ گویی دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 میشه نام کامپوننت رو بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در مرداد 90 com_answers نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام از افزونه ای دیگر جهت پرسش و پاسخ استفاده کنید... (در این خصوص قبلا افزونه هایی در سایت جومینا و انجمن معرفی شدند...) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام از افزونه ای دیگر جهت پرسش و پاسخ استفاده کنید... (در این خصوص قبلا افزونه هایی در سایت جومینا و انجمن معرفی شدند...) سلامت باشید مجتبی جان اینو از خود سایت جومینا گرفتما همه چیش خوبه فعلا هم کارام رو باهاش راه انداختم این کلا این شکلیه یا الان مشکلی داره که اینجوری شده بعدشم چیو به جای این پیشنهاد می دی؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام بله متوجه هستم، همینطوری هست. بصورت پیش فرض چیزی که شما خواستارش هستید در این افزونه نیست و یا باید سفارشی سازی بشه براتون و یا از افزونه دیگه ای استفاده کنید... با توجه به اینکه افزونه های مختلفی با امکانات مختلف در این زمینه وجود دارند بهتره سفارشی سازی این الحاق رو بیخیال و از افزونه ای دیگه ای در این زمینه استفاده کنید... یادمه قبلا چند افزونه در این خصوص معرفی شده بود که باید تستشون کنید... (عبارات سوال و جواب یا پرسش و پاسخ یا... رو از طریق " جستجوی پیشرفته " جستجو کنید...) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر