kianradads 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من با بخش ticket number RSform مشکل دارم چطور اجراش بکنم که کار کنه اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام منظور شما از اینکه اجراش کنه دقیقا چیه؟ یعنی بعد ثبت اطلاعات، کد رهگیری رو به کاربر نشون بده؟ من با این فرض جواب شما رو میدم : جوابی که من میدم در RSForm PRO کار می کنه ولی در RSForm چکش نکردم ، خودتون بررسیش کنید : فرض کنید در فرم یک فیلد کدرهگیری ایجاد کرده اید و اسم اون رو code-rahgiri گذاشتید. حالا به قسمت تنظیمات فرموتون برید و فرم رو جوری تنظیم کنید که بعد از ثبت پیام ، پیغام تشکر را به کاربر نشون بدهد. حالا به قسمت ویرایش پیغام تشکر برید و هرجایی که می خواهید مقدار کد رهگیری نمایش داده شود کد {code-rahgiri:value} را بنویسید. مثلا عبارت زیر : اطلاعات ارسالی شما با موفقیت در بانک اطلاعاتی سامانه ثبت شد. کد رهگیری ثبت نام شما {code-rahgiri:value} میباشد. موفق باشید و سربلند یا علی 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianradads 0 ارسال شده در مرداد 90 RSForm PRO استفاده میکنم مراحل انجام دادم ولی بازم نشد تو پیام تشکر وارد کردم اما به همون شکلی که نوشتم اجرا میکنه کد رهگیری ثبت نام شما {code-rahgiri:value} میباشد. به همین شکل می یاد. میشه به شکل تصویری توضیح بدید تشکر میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 تنظیمات فیلد کدرهگیری رو به این شکل اعمال کنید : تنظیمات پیبغام تشکر رو به این شکل : امیدوام مشکلتون حل بشه ، اگر مشکل برطرف نشد و براتون ممکن بود ، در پیغام خصوصی مشخصات ورود به بخش مدیریت جوملاتون رو ارسال کنید تا بیشتر بررسی کنم. موفق باشید و سربلند یا علی 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر