aminabcd 33 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من اين افزونه را نصب كردم از قسمت پارامترها ارتفاع ماژول را كم كردم سايز تصاوير داخلشم كوچيك كردم ولي باز مثل اول نمايش داده ميشه حالا چطوري بايد ارتفاع اين ماژول را كم كنم . http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13131636811.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از اعمال تغییرات در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از اعمال تغییرات در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری سلامت باشید مرسي ممنون دو قسمت اول را انجام دادم ولي سومي را چيكارش كنمكاري كه گفتيد انجام دادم ولي بازم همون شكلي هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دموی آنلاین قرار بدید از سایتتون تا بررسی بشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام کش مرورگرتون رو هم پاک کنید اگه نشد حذف و نصب دوباره افزونه اگه بازم نشد دموی آنلاین قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان ببخشيد رسيدگي نشد مجبور شدم دمو را تغيير بدم سلام دوستان ببخشيد رسيدگي نشد مجبور شدم دمو را تغيير بدم دمو آنلاين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر