amirv60 7 ارسال شده در مرداد 90 سایت رو می خوام هم بشه از رو لوکال آپدیت کرد ، هم آنلاین . چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا منظورتون رو واضح تر بفرمائید... ! سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در مرداد 90 از اونجایی که برام راحت تره که سایت رو روی لوکال آپدیت کنم با سرعت بیشتر و بدون استفاده از ترافیک اینترنت ام ، می خوام روی لوکال مطالب رو ارسال کنم و بعدا بانک اطلاعاتی و فایل هامو روی سایت آنلاین بفرستمش. از اون ور هم که چون سایت آنلاینه و داره اطلاعاتش توسط کاربرها و دیگر مدیران سایت آپدیت می شه . می خوام اطلاعات وارد شده و لینک ها ، تداخلی نداشته باشن و به خوبی کار کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام این کار شدنی هست منتهی دردسرهای خاص خودش رو داره و به نظر بنده اگر رو همون سایت آنلاین مطالب یا افزونه ها رو اضافه کنید راحت تر و بی دردسر تر هست براتون... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر