amir23 5 ارسال شده در مرداد 90 سلام من تازه با جوملا اشنا شدم. راستش نميتونم يك كلمه رو به يك فايل pdf لينك بدم. فايل رو تو يك new folder كه در media manager ساختم آپلود كردم ولي وقتي كه تو article manager يك article رو انتخاب ميكنم و يك كلمه نوشته شده رو select ميكنم يك پنجره باز ميشه كه url فايلم رو ميخواد كه بهش لينك بده. اونجا نميدونم چيكار كنم. ممنون ميشم اگر مثل هميشه من رو راهنمايي كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام کافیه شما فایل رو در یکی از پوشه ها بریزید و آدرس اون رو به این صورت توسط لینک بدید: http://www.sitename.com/images/stories/test.pdf در ضمن توجه داشته باشید که برای لینک دار کردن مطلب ، مطلب رو انتخاب کنید و از ادیتور شکل لینک رو انتخاب کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در مرداد 90 شما می تونید از راه هاست فایل ها رو آپلود کنید و مسیر اونو برای دانلود بذارید ...... به نظر من :::: سعی شود اپلود فایل از درون سایت بسته باشه برای امنیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر