mohammadn72 20 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز جومینا: با تلاش تیم جومینا جدید ترین نسخه اکسوال نیز آماده دریافت هموطنان گرامی گردید ، در نسخه جدید جامعه مجازی ساز اکسوال بسیاری از مشکلات ورژن قبلی رفع و تعدادی امکانات جدید نیز به آن اضافه شد ، امکانات اضافه شده به اکسوال: 1.اضافه شدن تنظیمات خصوصی سازی پروفایل و محتوی 2.افزایش سرعت سیستم 3.رفع چند باگ بزرگ مخصوصا در قسمت رویداد ها 4.افزایش امکانات مدیریتی 5.بهبود قسمت آپلود تصاویر 6.بهبود ویرایشگر های متن سایت 7.حرفه ای شدن قسمت اخبار سایت (افزایش کارایی) 8.بهبود پلاگین صندوق پستی برای ارسال پیام به چند نفر 9.پلاگین روز تولد حرفه ای 10.رفع مشکلات جزئی به زودی چندین قالب جدید و زیبا نیز برای اکسوال منتشر خواهد شد ، منتظر اخبار جدید ما باشید. آپلود سنتر فایل مخصوص اکسوال به صورت رایگان منتشر شده است برای در خواست آپلود سنتر جدید به دمو مراجعه نمایید. www.oxwall.ir با تشکر _ تیم اکسوال فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام خسته نباشید اما الان که من وارد آدرسی که نوشتید شدم ارور 500 Internal Server Error رو داد:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مرداد 90 مشکل حل شد.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 من فایل زیپ رو اکسترکت کردم تو یک فولدر وقتی آدرس رو میزنم این ارور رو میده ow_includes/init.php on line 35 ممکنه بگید اشکال کجاست؟ آیا بطور خودکار نصب میشه یا باید کار دیگه ای قبلش انجام بدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز چندین بار ذکر کردم که سوالاتون رو توی انجمن خود اکسوال مطرح کنید ، این تایپیک فقط جهت اطلاع رسانیه ، لطف کنید و توی انجمن اکسوال سوالتون رو مطرح کنید تا بررسی بشه . ممنون www.demo.oxwall.ir/forum نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر