vghaderi 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان یک سایت جوملایی هست که صفحه اولش مشکل داره اما باقی صفحاتش درسته. خطایی که صفحه اول میده این هست: Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes) in .../libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462 من آدرس رو به باقی صفحات ریدایرکت کردم. گفتم شاید درست بشه اما باز هم نشد. دسترسی به فایلهای سورس جوملا هم ندارم به صفحه مدیریت سایت هم همینطور. (یعنی طراح سایت من نیستم و فقط میخوام مشکلش رو حل کنم. اما باید بگم به اف تی پی دسترسی دارم و میتونم فایلها رو دستکاری کنم. کسی لطف کنه و به من بگه چطور میتونم این مشکلم رو حل کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست من : فکر کنم شما باید برید فایل .htaccess را ویرایش کرده و مقدار php_value memory_limit رو برابر با 1024M قرار بدید . انشاالله مشکل برطرف شود . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 خیلی حالتها ممکنه مثلا :یک افزونه ای نصب کردید اینجوری شده مخصوصا پلاگین در بعضی از قالبها باید افزونه خاصی هم همراهش نصب بشه در غیر اینصورت خطا میده باید به آخرین کاری که انجام دادی توجه کنی و اونو برگردونی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توجه به اینکه احتمال 99% به فایل php.ini دسترسی ندارید بد نیست با ادمین سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو با ذکر خطایی که دریافت کردید گزارش کنید... ! سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر