amin_blog 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام. این اولین تاپیک منه! من دیشب دوبار جوملا1.6.6 رو نصب کردم و نصب با موفقیت به پایان رسید اما وقتی خواستم وارد پنل مدیریت بشم هی میگه کلمه عبور یا نام کاربری اشتباهه!!! تنها اروری که داد این بود که فایل configuratin قابل نوشتن نیست ولی من کدهایی که داده بود رو با همین نام با فرمت phpریختم رو سایت!!! هاست سی پنل ذارم. من 1.7 هم امتحان کردم بازم همین مشکل رو داره.لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز منظور از این ارور فایل configuration.php قابل نوشتن نیست و باید سطح دسترسی اون رو تغییر بدید در مورد سطح دسترسی هم در انجمن قبلا بارها بحث شده شما جستجو کنید به نتیجه میرسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_blog 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز من حتی سطح دسترسی اون رو روی 777 قرار دادم اما بازم میگفت قابل نوشتن نیست!!! در ضمن من در پایان این فایل رو با کد هایی که داده بود ساختم و آپلود کردم.مشکل من الان ورود به مدیریت. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید جهت تغییرات در تنظیمات کلی سطح دسترسی فایل configuration.php رو 777 قرار دهید اگر مجدد با پیامی که فرمودید مواجه شدید م یتونه از فعال بودن ftp باشه که باید غیر فعالش کنید و مجدد تغییرات رو اعمال و ذخیره کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_blog 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون که پاسخ دادید. همونطور که گفتم 777 کردم جواب نداد. چطور ftp رو غیر فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام وارد قسمت مدیریت جوملا بشید بعد طبق مراحل زیر جلو برید : پیکربندی کلی -->سرور-->فعال سازی FTP --> خیر موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_blog 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز من مشکلم اینه که بعد از نصب نمیتونم وارد پنل مدیریت شم! هنوز رنگ پنل رو ندیدم تا الان 6بار نصب کردم اما بازم با یوزر و پسوردم نمیتونم وارد شم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام نفرموده بودید وارد مدیریت نمی تونید بشید! به هر روی در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 حالا چرا 1.6.6 چرا 1.7 نصب نمیکنید تا کارتون دوبار ه کاری نشه عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_blog 0 ارسال شده در مرداد 90 الان 1.7 ریختم رو هاست. سپردم به اقای فرحزادیان.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 یه سرچ کوچک می زدی نحوه تغییر پسورد رو از طریق دیتابیس پیدا می کردی موفق باشی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام حامد جان مشکل از نصب ایشون بود که بررسی و مرتفع شده... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر