padsha 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من وقتی میخوام جوملا 17 رو نصب کنم اول اینکه از صفحه اول دیگه جلوتر نمیره یعنی وقتی نکس رو میزنم صفحه بعد نمیره دوم اینکه خطاهای زیر در صفحه اول نصب پایین صفحه اومدن Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: write failed: No space left on device (28) in /home/nooghaab/public_html/nooghaab/libraries/joomla/session/session.php on line 598 Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/nooghaab/public_html/nooghaab/libraries/joomla/session/session.php on line 598[/php] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حذف و مجدد بعد از اطمینان از دانلود کامل بسته جوملا، با دقت بیشتری اقدام به نصب مجدد کنید... اگر موفق نشدید در صورت امکان اطلاعات هاستتون رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا براتون نصب کنم... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padsha 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حذف و مجدد بعد از اطمینان از دانلود کامل بسته جوملا، با دقت بیشتری اقدام به نصب مجدد کنید... اگر موفق نشدید در صورت امکان اطلاعات هاستتون رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا براتون نصب کنم... سلامت باشید اقا من مشخصات رو خصوصی فرستادم لطفامن دوباره جوملا رو دانلود کردم و روی هاست ریختم اما دوباره هم همون خطاها رو میده لطفا کمک کنید ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 کاربر محترم لطفاً قوانین را مطالعه نمایید اسپم نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام براتون نصب کردم دوست عزیز و اطلاعات جوملاتون رو هم فرستادم به پیام خصوصیتون... (مشکلی مشاهده نشد، کار خاصی نکردم، براحتی نصب شد...) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر