ایزدی مقدم 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام . من میخام که اسکریپتی برای RSform Pro نوشته بشه بطوریکه کاربر از سه ارز یکی را انتخاب کند و تعداد درخواستی از آن را نیز در فیلد وارد نماید . سیستم خودکار تعداد را به اضافه بیست کند و در نرخ روز ارز انتخاب شده ضرب نماید و به کاربر نمایش دهد . نرخ روز هر ارز هر روز توسط مدیریت آپدیت میشود و در نهایت نتیجه را هم برای کاربر و هم برای مدیریت همراه با سایر فیلد های فرم ارسال کند . حال از دوستان خواهشمندم که کسانی که جاوا اسکریپت کارند من را در این مورد راهنمایی کنند . البته هزینه اش رو هم اعلام نمایید . با سپاس . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 تماس بگیرید من براتون می نویسم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگه ممکنه کامپوننت rsform pro رو برای دانلود قرار بدین متشکریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز طبق قوانین انجمن این کمپوننت رو نمیشه در سایت قرار داد چون این افزونه تجاریه لطفا قوانین رو مطالعه فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 mal2moh از فروشگاه می تونید آخرین نسخه این کامپوننتو بصورت جلالی و خروجی اکسل دریافت کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر