mahan57 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من کامپوننت jcomments رو از سایت جومینا دانلود و نصب کردم ولی این کامپوننت با مرورگر ie سازگار نیست و دکمه ارسال در ie فعال نیست. در فایرفاکس مشکلی نداره .من jcomments 2.2.0.2 رو نصب کردم. راه حلی برای رفع این مشکل هست؟ میشه نسخه ای رو معرفی کنید که با ie سازگار باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 روی تمام نسخه های ie? یا فقط یک نسخه خاص؟ دکمه های دیگه قالب روی ie جواب میدن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan57 0 ارسال شده در مرداد 90 روی نسخه ie8.بقیه نسخه ها رو امتحان نکردم همه دکمه های دیگه بدرستی کارمیکنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 لطفاً دمو بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan57 0 ارسال شده در مرداد 90 روی لوکال نصبش کردم. میشه کامپوننت نظراتی معرفی کنید که با IE سازگار باشه.توی بعضی مباحث هم دیدم اکثر نسخه های jcomments از لحاظ سازگاری با ie مشکل دارن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خیلی از دوستان از این الحاق استفاده می کنند و چنین مشکلی ندارند... ! به هر حال تا دمو آنلاین نباشه نمی شه اونطور که باید راهنماییتون کرد... لطفا در خواست جدید در صورت جستجو و نتیجه نگرفتن در تاپیک جدید و بخش مربوطه... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan57 0 ارسال شده در مرداد 90 مشکل در خود کامپوننت بود بعضی ترجمه های این کامپوننت با مرورگر ie سازگار نیست. کسانی که با کامپوننت jcomments در مرورگر ie مشکل دارند میتونند ترجمه سازگار شده با ie رو از لینک زیر دانلود کنند. http://www.joomla.ir/extensions/contacts-feedback/articles-comments/jcomments.html برای من که جواب داد و مشکلم حل شد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر