mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 من این پلاگین رو نصب کردم ولی بازم سیستم مشکل داره تنظیماتش به چه صورت هست بخصوص من از اسلاید شو jvslidshow استفاده میکنم و همش با این مشکل دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در این خصوص بارها در انجمن بحث شده... (لطفا ابتدا جستجو کنید) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 جناب فرحزادیان گشتم اما مشکلم حل نشد و گفتم یک تاپیک جداگانه بزنم تو خود این پلاگین تنظیماتی هست که نمدونم چیکار باید بکنم من روی لوکال دارم تنظیمش میکنم منتظر راهنمایی های خوبتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما تو تنظیمات خود jvslidshow جی کوئری رو غیرفعال کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما تو تنظیمات خود jvslidshow جی کوئری رو غیرفعال کردین؟ من نتونستم جایی که بتونم غیرفعالش کنم رو پیدا کنم میشه راهنمایی کنید این گزینه کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر