arshetoos1 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان عزیز من یک قالب میخام که هدر فلش داشته باشه و بشه عکس هدر رو عوض کرد اگر هم نبود یک قالب ساده که موقعیت هدر داشته باشه تا یک ماژول بشه در موقعیت هدر استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبلا بحث شده دوست عزیز (لطفا ابتدا جستجو کنید...) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در مرداد 90 برای قالب با هدر فلش می تونی با آرتیسر طراحی کنیدو تب داره برای انواع فلش بر روی هدر موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 معمولا می تونید هدر رو از طریق css عوض کنید و اگر فایل فلشی داشته باشید آدرس هدر رو به اون بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام تو خود جومینا کلی قالب با هیدر معرفی شده مثلا قالب مولا علی کافیه شما دانلودشون کنی و بجای هیدر یه موقعیت بذاری که بعد بتونی با ماژول اچ تی ام ال دستی فایل فلش بجاش قرار بدی شما قالبت رو انتخاب کن من واست درستش می کنم موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر