mohammad_01 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام یک قالب با ارتیستر 3 طراحی کردم ولی منوی بالا تو این قالب درست نشون داده نمی شه برای توضیح بهتر یک عکس از قالب میذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگه منوي بالاي شما آبشاري باشه ، من با جوملا 1.6 يا 1.7 كار نكردم اما در 1.5 ميشد در ماژول منوي بالا ، در قسمت پارامترها ، پارامترهاي ماژول ، يه قسمت بود نوشته : نحوه نمايش ماژول كه ميشد تعيين كرد چطوري نمايش داده بشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_01 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگه منوي بالاي شما آبشاري باشه ، من با جوملا 1.6 يا 1.7 كار نكردم اما در 1.5 ميشد در ماژول منوي بالا ، در قسمت پارامترها ، پارامترهاي ماژول ، يه قسمت بود نوشته : نحوه نمايش ماژول كه ميشد تعيين كرد چطوري نمايش داده بشه :thankyou: منوی بالاآبشاریه و جوملا 1.6 توی جوملا 1.6 همچین قسمتی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 اصلا ارتیستر 3 قالب 1.6 نمیزنه قالب هایی هم که میزنه فقط روی 1.6 نصب میشه و در عمل مثل تصویری که دوستمون گذاشتند منوها یا غیر فعال و یا درست کار نمیکنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_01 2 ارسال شده در مرداد 90 اصلا ارتیستر 3 قالب 1.6 نمیزنه قالب هایی هم که میزنه فقط روی 1.6 نصب میشه و در عمل مثل تصویری که دوستمون گذاشتند منوها یا غیر فعال و یا درست کار نمیکنند قالب هایی که با ارتیستر 3 ساخته میشه هم نصب میشن و هم اجرا میشن مشکل باید از جای دیگه باشه دوستان هر که می دونه مشکل از کجاست راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 سلام نوع منو را روی لیست بزارید . خود منو را در موقعیت USER3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_01 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام نوع منو را روی لیست بزارید . خود منو را در موقعیت USER3 ورژن جوملاای که من دارم 1.6 این اموزشی که شما میگید برای جوملا 1.5 هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_gh8 0 ارسال شده در بهمن 90 آقا به مولا نوکرتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دمت گرم mohammad_01 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر