maihagroup 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان افزونه ای هست که بشه فهمید تبل های درون جدول کدومش اضافه اند و حذفشون کرد؟ آخه من خیلی افزونه نصب و حذف کردم و خیلی از تیبل های اون افزونه ها هنوز در دیتابیسم قرار دارند؟ چه باید کرد؟ برااینکه من درون هاست دورباره جوملا رو از اول نصب کنم و بتونم ماژول ها و اطلاعات پایگاه هم رو دوباره وارد کنم چکارههایی باید انجام بدم ؟ و این پروسه چقدر زمان میبره؟ یک مشکل دیگه اینکه وقتی از بانکم بک آپ می گیرم میشه حدود 3mb و موقع آپلود کردن بم ارور میده؟:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما باید به صورت دستی جداول ر و پاک کنید. برای نصب جوملا جدید با داده های جوملا قبلی باید از دیتابیس بک آپ بگیرید و در جوملا جدید ایمپورت کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maihagroup 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما باید به صورت دستی جداول ر و پاک کنید. برای نصب جوملا جدید با داده های جوملا قبلی باید از دیتابیس بک آپ بگیرید و در جوملا جدید ایمپورت کنید. در پناه حق... دوست عزیز من می خوام جوملا جدید نصب کنم همه افونه ها رو هم از اول نصب کنم! مشکل اینجاست که چطور اطلاعات سایتم که خیلی همست رو ببرم توی جوملای جدید؟ مطالب سایت در چه تیبلی قرار میگیره؟ میشه فقط همون رو بک آپ گرفت؟ (به این نکته توجه کنید که من مطالبم رو از طریق ماژول AiDaNews Module v 1.2.1 نماش میدم!!برای اینکه سایتم از کار نیوفته می خوام توی ساب دومین نصب کنم جوملای جدید رو بعد از اینکه تکمیل شد جابجا کنم با دامین اصلی !! واسه این کار من یک بانک دیگه تعریف می کنم و جای دیگه نصب میکنم موقع جابجایی مشگلی ایجاد نمیشه ؟ کار خاصی باید انجام داد یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 برای جابجایی باید جداول مورد نیاز رو بک آپ بگیرید جدول مطالب هم jos_content jos_content_frontpage jos_content_rating هست در مورد جابجایی قبلا در انجمن بحث شده شما جستجو کنید بهتر به نتیجه میرسید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aghighco 0 ارسال شده در شهریور 91 ظاهرا بنده در قسمت مدیریت برخی از پلاگین ها رو حذف کردم اینطوری شده یا .... بنده در دیتابیس جوملا مشکل دارم و از قسمت داخل مدیریت / دیتابیس / خطاهای زیر رو می نویسه جدول 'tml6h_contact_details' ستونی 'access' با نوع 'int(10) unsigned'. ندارد(از فایل 1.7.1-2011-09-20.sql.) جدول 'tml6h_contact_details' ستونی 'alias' با نوع 'VARCHAR(255)'. ندارد(از فایل 1.7.3-2011-10-15.sql.) جدول 'tml6h_weblinks' ستونی 'alias' با نوع 'VARCHAR(255)'. ندارد(از فایل 1.7.3-2011-10-15.sql.) و وقتی میخوام مطلبی رو ببینم صفحه برام باز میشه با عنوان http://ipakgol.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=10019 میخواستم ببینم این مشکل رو چطوری میشه حل کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام لطفا در هنگام طرح سوالات خود بخش مناسبی را انتخاب فرمایید . قوانین...! سوال شما مربوط به جوملای 2.5 میباشد (مدیریت / دیتابیس) سوالتون رو در تاپیک جدید و در بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر