amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من افزونه acesef را نصب کردم اما میخوام بدونم چطور باید تنظیم کنم تا لینک ها را فارسی نشون نده - یعنی لینکها همون انگلیسی باشه در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما باید در تنظیمات acesef ، مشخص کنید برای ساختن URL ها از alias یا همان نام مستعار انگلیسی استفاده بکنه. جای دقیق این تنظیمات رو روی عکس براتون مشخص کردم. برای بزرگ شدن عکس رویه اون کلیک کنید : موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز تنظیمات شما را اجرا کردم اما هنوز لینک ها فارسی هستند و جالب اینجاست که لینک هاس فارسی هم کار نمی کنند یعنی وقتی لینک ها فارسی میشند تمام لینک را را ارور 404 میده متشکر در پناه حق :heart:ببخشید دوستان این هم تصویر در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 دوستان ببخشید بازم اسپم ارسال می کنم شرمنده مجبورم کسی نیست جواب من را بده - من چند روزیه که سایتم خرابه خواهشا کمک کنید با اعمال تنظیمات گفته شده توسط reza_shnia مشکلم هنوز پابرجاست در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام آقای حاجیان خوب چه کاریه از این افزونه استفاده کنید! شما اگه نمخوایید فارسی بشه از sef خود جوملا استفاده کنید دیگه نیازی به این افزونه نیست در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 متشکر جناب آقای مرادی یعنی از نظر سئو هیچ فرقی ندارن ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام سئو خود جوملا هم خیلی خوبه منتهی asesef یه جورایی پیشرفته تر هست ولی در کل سئو خود جوملا هم کارتون رو راه می ندازه... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام در تکمیل صحبت های آقای فرحزادیان به نظرم فرق زیادی نمیکنه چون من با هر دو کار کردم Acesef نوع رایگان برای شما لینک فارسی درست میکنه و به نظرم قسمت describtion , keyword اون به درد فارسی نمی خوره قسمت های دیگه هم برای رایگان موجود نیست و شما نمیتونید ازش استفاده کنید پس شما اگه فقط لینک انگلیسی میخوایید همون Sef جوملا کار رو کامل راه میندازه چون این امکانات رو داره خودش فقط اگه لینک فارسی بخوایید افزونه acesef خیلی به دردتون میخوره در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر