A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 سلام تاحالا کسی گزینه ی latest items در k2 ه آقای تهرانی در جومینا گذاشته است راتست کرده است؟به نظر من در سورس یک ارور ساختاری است. من خودم php بلد هستم و وقتی کد را نگاه کردم به نظر مشکلی نداشت فقط ممکنه نام متغیر ها در foreach بانام متغیر ها اصلی فرق داشته باشد . من هم نام های اصلی رانمی دانم. دوستان متخصص به php یه نگاهی بندازند این ارور Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Users\Alireza\Desktop\xampp\htdocs\main\components\com_k2\views\latest\view.html.php on line 35 که د ربخش latest خط 35 با آرگومنت های foreach مشکل دارد لطفا سریعتر رسیدگی کنید و ببیند مشکل زا سورس است یا چیز دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 نه مشکلی نداره من مدتها از این گزینه در جومینا استفاده میکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 سلام اما فکز کنم مشکل داره چون تو سایت خودش هم خیلی از کاربراناین مشکلو اعلام کردند ببنید.. http://community.getk2.org/xn/detail/3536014:Topic:46945?xg_source=activity در ضمن اگر برای شما درست است فایل زیر را برا می فرستین. components\com_k2\views\latest\view.html.php که جایگزین کنم فایل را نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 فایل همینه که من در جومینا قرار داده ام فکر میکنم این مشکل مربوط به سرور باشه چون برای من دست کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 من رو لوکال تست کردم. شما رو سرور تست کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر