mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام من ویرچومات نصب کردم در صفحه نمایش محصولات مشکل فاصله بین خطوط دارم و مشکل دوم قیمت هست که به شکل علامت سوال نشون داده میشه و مشکل سوم کلمه ریال است که سمت راست نشون میده و باید سمت چپ بره عکس زیر رو ببینین ممنون میشم کمک کنینمشکل چهارم اینکه با چه دستوری یه خط بین خطوط فاصله بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 دمتون گرم و خیلی ممنون که به هرجا که برسیم و بحث به جاهایی میرسه خبری از پاسخ نیست با اینکه خیلی از اساتید الان این کارها رو کردن و دارن میکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما کلا صبر تو کارت نیست ببینید دوست عزیز شما تو انجمن سئوالت رو میپرسی هر کسی جوابی واسش داشته باشه حتما میگه شما اصول رو رعایت نمی کنی بعد سریع هم جواب می خوای در موارد این چنینی بارها بارها و بارها گفته شده دموی آنلاین قرار بدید ولی متاسفانه .... ببینید شما حتی تاپیکتون رو هم اول جای دیگه ای زده بودید که جناب فرحزادیان زحمت کشیدند و انتقال دادند برای اینکه سریع جواب بگیرید درست سئوال بپرسید موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر