behzadtaje 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من یک مشکل دارم با انتقال محتوای سایت به یک هاست دیگر.من نرم افزار خاصی بک آپ نگرفتم فقط از دیتا بیس بک اپ گرفتم که وقتی به قسمت phpmy adminمی رم برای ایمپورت کردنش به دلیل حجم بالا دیتا بیس بعد یه مدت ارور می ده.می خواستم بدونم با نرم افزار هم می تونم دیتا بیو انتقال بدم به هاست .چجوری ؟ ممنون می شم کمکم کنید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در مرداد 90 روش ذخیره سازی در دیتابیس های پنل Plesk با پنل Cpanel فرق می کند . لطفاً مشخص کنید از کدام پنل به کدام پنل انتقال می دهید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پیرو پست جناب سمیع عادل عزیز باید عرض کنم که معمولا از جانب ادمین سرور محدودیت حجمی یا زمانی در خصوص ایمپورت در دیتابیس وجود داره... در این خصوص قبلا در انجمن بحث شده دوست عزیز... می تونید بک آپ دیتابیستون رو به ادمین سرورتون هم بدید تا براحتی براتون ایمپورت کنه... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر