mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من دنبال یک کامپوننت یا هر چیز دیگری میگردم که بتونه رنک سایت من رو تو جستجو سرچرها بالا ببره بهترین و اپدیت ترین کامپوننت برای این امر چیه؟ گشتم ولی خواستم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم برای 1.5 هم میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز به نظر من بهترین rsseo هسته که تجاری هست این افزونه را می تونی در فروشگاه جومینا خرید کنید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 90 سلام بالارفتن رنک در موتور های جستجو به عوامل زیادی بستگی داره یه سرج بکنید (نه تنها تو انجمن بلکه حتی در گوگل) مقالات و مطالب زیادی هست مثلا سایت مدیر سایت آموزش ها و همایش های فوق العاده ای داره (البته قصد تبلیغ ندارم و فقط معرفی بود ولی اگه با قوانین مشکل داره مدیران لطف کنن ویرایش کنن) خودتون احتمالا میدونید ولی من یه چندتائیش رو محض یاد آوری ذکر میکنم: 1.بهینه سازی سئو (با افزونه هائی مثل RS SEO یا ACESEF و...) 2.سازگاری قالب سایت با سئو (طراحی با استاندارهای سئو ، دایو و...) 3.مطالب شما کپی پیست نباشه 4.تعداد بازدید مطالب بالا باشه 5.استفاده از سیستم تگ (کلمات کلیدی) و..... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر