yazditabar 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام ماژول aidanews رو نصب کردم ولی با ie مشکل داره و عکسها رو درست نشون نمیده!! میشه کاری کرد تا مشکلش حل بشه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام قبلا در مورد رفع مشکل ie بار ها در تالار بحث شده /. سرچ کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز من "ماژول aidanews " رو سرچ میکنم، چیزی حز تایپیک خودم پیدا نمی کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در مرداد 90 من نصب کردم مشکلی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز سلام شما اسم ماژول چرا جستجو کردی؟ باید مشکل با ie رو سرچ می کردی!!! در ضمن با چه نسخه ای از ie مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز من از این ماژول استفاده میکنم در سایت خودم و هیچ مشکلی نداره من با IE6,IE7,IE8,IE9 تست کردم و به درستی نمایش داده میشه. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مرداد 90 با Ie 8 شما از کجا دانلود کردی؟ اگه ممکنه لینک بده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما از این لینک میتونید دانلود کنید: http://www.aimini.it/en/extensions/18-modules/56-aidanews2-15 در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر