dibahome 0 ارسال شده در مرداد 90 راستش سایت joomlart قالبی رو که رو منتشر کرده و من استفاده میکنم. در این قالب در موقعیت slideshow که ماژول مربوطه نصب شده باعث شده که در سمت راست صفحه یک فضای اضافه ایجاد شود !! راستش نمی دونم این مشکل از طراحی قالب هست یا ماژول نصب شده؟ ؟؟ البته من چندتا ماژول دیگه هم توی این موقعیت قرار دادم اما باز هم همین مشکل رو داشت . حالا می خواستم بدونم آیا کسی از دوستان راه حلی رو برای حل این مشکل سراغ دارند؟؟ قالب رو سایتم نصب هست dibapart.com این مشکل قبلا هم مطرح شده بود . منتها یا کامل نبود با من نفهمیدم دقیقا چه کار باید کنم!! http://forum.joomina.ir/thread-795-post-...w2#pid3562 آیا کسی راه حلی بلده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما که تو اون تاپیک سئوالتو پرسیدی پس همونجا منتظر جواب باش زدن تاپیک تکراری مشکل شما رو حل نمی کنه که!!!! در ضمن در پایان تاپیک کاربر mehrfra گفتن که مشکل رو حل کنن اون روش رو هم انجام دادید؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر