دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه دوستان عزیز چند روز پیش یکی از دوستان دنبال افزونه ای می گشت برای ترجمه متن مثل google tranlate که به صورت آجاکسی کار کنه امروز تو این تاپیک می خوام ماژول مترجم پیشرفته گوگل با قابلیت ترجمه متن رو به شما معرفی کنم برخی از قابلیت های ماژول 1- پوشش بیش از 50 زبان زنده و تشخیص خودکار متن اصلی 2 -بارگذاری بصورت کاملا اجاکسی و لود نشدن دوباره سایت 3- داشتن چند موقعیت که بدون توجه به قالب می توان در نقاط مختلف صفحه نمایش داده شود و ..... توضیحات سایت سازنده دموی آنلاین دانلود برای جوملا 1.5 لینک مستقیم دانلود برای جوملا 1.5 از سرور جومینا دانلود برای جوملا 1.6 و 1.7 لینک مستقیم دانلود برای 1.6 / 1.7 از سرور جومینا متاسفانه هر چقدر سعی کردم سرور جومینا اپلود نکرد و ارور داد دوستان هر کدوم تونستن تو سرور جومینا اپلود کنن لینکشو بذارن تو انجمن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 دانلود نمیشه هر کاریش میکنم لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز جناب فرحزادیان زحمت کشیدن لینک دانلود از سرور جومینا رو گذاشتن می تونیی از اونجا دانلود کنین لینک سالمه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر