mehdialipour 2 ارسال شده در مرداد 90 من از این سیستم بک آپ گیری در سایتم استفاده می کنم .. البته از سایت رسمی جوملا ایران دریافتش کردم ... .... هنگام نصب با دو زیر پیغام های روبرو شدم ::: ************************************************** امکان بروز هرگونه اختلالی در کامپوننت تهیه پشتیبان وجود دارد. کامپوننت تهیه پشتیبان با مشکل زیر مواجه شده است: دایرکتوری خروجی پیش فرض باز است. قالب ZIP انتخاب شد. ************************************************** ولی به راحتی از سیستم من بک آپ گرفت و به صورت فایل زیپ من اونو دانلود کردم و از روی سیستم پاکش کردم مشکلی نبود ........... خواستم ببینم این پیغام های چیست .. آیا مشکلی در آینده پیش خواهد اورد .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در مرداد 90 من از این سیستم بک آپ گیری در سایتم استفاده می کنم .. البته از سایت رسمی جوملا ایران دریافتش کردم ... .... هنگام نصب با دو زیر پیغام های روبرو شدم ::: ************************************************** امکان بروز هرگونه اختلالی در کامپوننت تهیه پشتیبان وجود دارد. کامپوننت تهیه پشتیبان با مشکل زیر مواجه شده است: دایرکتوری خروجی پیش فرض باز است. قالب ZIP انتخاب شد. ************************************************** ولی به راحتی از سیستم من بک آپ گرفت و به صورت فایل زیپ من اونو دانلود کردم و از روی سیستم پاکش کردم مشکلی نبود ........... خواستم ببینم این پیغام های چیست .. آیا مشکلی در آینده پیش خواهد اورد .... کسی نیست جواب بده :1::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر