afshin0411 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من کامپوننت جی دانلود رو نصب کردم و میخوام وقتی کاربر دانلودی رو میخواد شروع کنه ، 60 ثانیه منتظر باشه و بعد از 60 ثانیه لینک دانلود بهش نشون داده بشه تنظیمات زیر رو هم در قسمت تنظیمات جی دانلود انجام دادم: گزينه ها براي زمان انتظار دانلود زمان انتظار دانلود فعال = بله مقدار اولیه برای تایمر = 60 ولی وقتی کاربر میاد دانلود کنه 60 ثانیه زمان نشون داده نمیشه و مستقیم دانلود می کنه کسی میتونه در این خصوص من رو راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 90 سلام با اقداماتی که کردید قانونا باید جواب بده ولی فک کنم باید کش جوملا و مرورگرتون رو پاک کنید ویه امتحان کنید منتظر نظر بقیه هم باشید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin0411 0 ارسال شده در مرداد 90 انجام دادام ولی مشکل همچنان پا برجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin0411 0 ارسال شده در مرداد 90 کسی از دوستان نظر دیگه ای نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 90 سلام من تست کردم جواب داد افزونه رو یه بار حذف و مجددا نصب کنید ببنید درست میشه؟ پیروز باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر