dibahome 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من کامپوننت jdownload رو نصب کردم پیام خطا های زیر مواجه شدم * Error: Directory could not be created! Check via FTP this and set CHMOD on 0777 for all jDownloads directories! JFolder::files: Path is not a folder نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 منظور این پیام اینه که دایرکتوری download که خود jdownload میسازه دارای دسترسی نا مناسب است باید دسترسیتون را رو 777 قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dibahome 0 ارسال شده در مرداد 90 لطفا میشه دقیق تر توضیح بدین پرمیشن کودم فایل یا پوشه رو باید تغیر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 لطفااین ویدئو آموزشی را مشاهده نمایید http://joominalearn.ir/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&Itemid=21&id=33 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dibahome 0 ارسال شده در مرداد 90 از راهنمایینون ممنون ولی مشکل من اینه که نمیدونم بایدکودم فایل یا پوشه دسترسیش را رو 777 قرار بدم تغییر سطح دسترسی رو بلدم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 در روت جوملا معمولا این افزونه یک پوشه به نام download میسازه البته این بسته به تنظیمات خود کامپوننت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر