pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان . چطور میشه کاری کرد تا با وارد کردن این آدرس http://yoursait.com/?tp=1 دیگه موقعیت ها نمایش داده نشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان . چطور میشه کاری کرد تا با وارد کردن این آدرس http://yoursait.com/?tp=1 دیگه موقعیت ها نمایش داده نشه؟ دوست عزیز سلام : بهتر ابتدا کمی در انجمن جستجو می کردید و به قوانین احترام می گذاشتید . با نصب پلاگین PositionBan و فعال کردن آن دیگر با وارد کردن آدرس فوق موقعیت های قالب نمایش داده نمی شوند . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 یک جستجو بکنید توی انجمن پیدا می شه. به ویکی جومفا هم سر بزنید خالی از لطف نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سرچ کردم و نوشته بود که باید فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدید تا دیگه موقیت ها رو نشون نده . و من این کارو کردم اما بازم نشون میده . لطفا بگید این پلاگین رو از کجا دانلود کنم؟ تو نت سرچ کردم پیدا نشد. فقط چند تا سایت انگلیسی راجع بهش حرفیده بودن و لینک دانلود وجود نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در این قسمت با نحوه از کار انداختن این قابلیت (1=tp?) در جوملا آشنا میشویم در ابتدا باید یک نکته بگم که در صورتی که جوملایتان را ارتقا دهید این اصلاحات را باید از نو انجام بدید یک آموزش دیگه هم در ویکی مانند این آموزش گذاشته شده که در نسخه های جدید جوملا جواب نمیده با یک ویراشگر به مسیر زیر بروید /libraries/joomla/application/module/helper.php و فایل فوق را ویرایش کنید در لاین90تا101 if(count($result) == 0) { if(JRequest::getBool('tp')) { $result[0] = JModuleHelper::getModule( 'mod_'.$position ); $result[0]->title = $position; $result[0]->content = $position; $result[0]->position = $position; کد بالا را مثل کد پایین تغییر بدبد if(count($result) == 0) { if(JRequest::getBool('tp')) { //$result[0] = JModuleHelper::getModule( 'mod_'.$position ); //$result[0]->title = $position; //$result[0]->content = $position; //$result[0]->position = $position; حالا به لاین 200 برید و این کد هم اصلاح کنید // dynamically add outline style if(JRequest::getBool('tp')) { $attribs['style'] .= ' outline'; کد بالا را مثل کد پایین تغییر بدبد //dynamically add outline style if(JRequest::getBool('tp')) { //$attribs['style'] .= ' outline'; موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 حالا از کار انداختن این help چه سودی داره ؟ و بودنش چه ضرری ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر