kia0028 0 ارسال شده در مرداد 90 با عرض سلام و خسته نباشید من کامپوننت کلمات کلیدی جومینا رو نصب کردم می خوام محل قرار گیریشو تغییر بدم . الان افتاده دقیقاً بعد از نوشته ها در ادامه مطلب . من می خوام جاشو تغییر بدم یعنی می خوام پلاگین بوک مارک بالا تر از اون قرار بگیره و اون بیاد زیر این پلاگین تا الان هر کاری کردم نشده لطفاً راهنمائی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما اگه از joomtag استفاده کرده باشید در تنظیمات این افزونه این امکان وجود داره که جای نمایش تگ رو تغییر بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kia0028 0 ارسال شده در مرداد 90 با تشکر از پاسخ شما اگر امکان داره لینک دانلود این افزونه رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 لینک دانلود افزونه : http://extensions.joomla.org/extensions/search-a-indexing/tags-a-clouds/7718 همراه این افزونه دو پلاگین نیز نصب میشه که شما برای فارسی کردن لینک های مربوط به تگ ها باید فعال کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر