دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام به دوستان عزیز در این تاپیک یک ماژول گذاشتم که بوسیله اون می تونید تو سایتتون یه دیکشنری آنلاین انگلیسی به فارسی داشته باشید دانلود ماژول دیکشنری آنلاین انگلیسی به فارسی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 ماژول خيلي خوبيه فقط اگه بشه متن زيرش كه نوشته قدرت گرفته از . . . . رو برداريم خيلي خوب ميشد فكر كنم اين ماژول از اينجا لود ميشه: http://dictionary.abzarak.com/?s=1 كه البته در سورسش ببينيد متوجه ميشويد كه اين جمله: قدرت گرفته از . . . . وجود داره حالا اگه من اين رو بردارم تا شكل سايتم خراب نشه ، مشكلي پيش مياد؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام حامد جان بله شما درست می فرمایید متاسفانه نمیشه اون جمله رو برداشت چون این امکان رو از اون سایت گرفتم و تو ماژول استفاده کردم کپی رایتش باید باشه دیگه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 راستش من نمی دونم برداشتن کپی رایتش کار خوبیه یا بدیه... من این کد رو میگذارم ، اگه مدیران صلاح ندونستن این پست رو حذف کنن. برای حذف کپی رایت ، کافیه این کد رو در قالبتون اضافه کنید : [align=left] [/align] یا اینکه ماژول رو دوباره از آدرس زیر دانلود کنید و دوباره نصبش کنید : برای دانلود این ماژول بدون فوتر اینجا کلیک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezabest6 0 ارسال شده در مرداد 90 نه حذف نشد:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 حق با شماست انشالله اگه وقت کنم اصلاحش می کنم. (راستش چند روز آینده رو حسابی درگیرم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در دی 90 این کد را قرار دهید درست می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر