aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت دوستان من میخوام یه سایت مقاله راه بیندازم چه طور میتونم یه سیستم جستجو بر اساس زیر داشته باشم : امکان جستجو براساس: الفبا موضوع سال آیا کسی از دوستان تا حالا همچین کاری کردی چنانچه راهنماییم کنید ممنون میشم منتظر خبرهای خوبتان هستم دوستان شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت دوستان ایا هیچ کدام یک از دوستان این نوع جستجو را تجربه نکردند افزونه جستجوی موضوعی سایت را دیدم ولی من میخوام بر اساس موضوع ، سال و الفبا باشه اگر کسی از دوستان این افزونه را تجربه کرده ممنون میشم راهنمایی کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام برو به لینک زیر همه نوع جستجوگر هست http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/378271 هر کدوم که موردنظرت بود و به دردت می خورد بگو واست فارسی کنیم و بذاریم تو انجمن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر