mehrabaria 1 ارسال شده در مرداد 90 مشکل با منو های کشویی و آبشاری در ie سلام من کلا با ماژول های کشویی و آبشاری منو درIE مشکل دارم مثلا swmeno که اصلا تو IE زیر منو ها رو نشون نمی ده یا مثلا ARI YUI Menu تو فایر فاکس میشه درستش کرد اما تو IE رو هم می افته البته من به سایت راهنمای کانفیگش که تو ماژول بود هم رفتم که سر در نیاوردم تو شاخه..\modules\mod_ariyuimenu\mod_ariyuimenu\j s\assets\menu\sam یک فایلی هست به نام safe_menu_rtl.css که یک جایش نوشته {$id}.yui-skin-sam .yuimenu .yuimenu { right: 44%; } اون درصد را کم زیاد می کنی تو فایر فاکس درست میشه اما تو اینترنت اکسپلورر رو هم دیگه می افته ممنون میشم یه نفر کمکم کنه منو ساز درختی هم که دو لول بیشتر نداره بقیه منو ساز ها هم که از راست باز میشن من زیر منو هام تا 5 لول هم میره سایت هم rayandej.com مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام قبلا در مورد کدهای اختصاصی ie در تالار بحث های زیادی شده و مقالی کاملی هم در این باره در تلار هست سرچ کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrabaria 1 ارسال شده در مرداد 90 من چیزی پیدا نکردم در ضمن قالب من یک سری کد ها رو از قبل داشت لطف می کنید بگید چی سرچ کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام انجمن آموزشها / بخش مقالات تیم/ رفع مشکلات با ie - یا دستورات شرطی برای ie یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrabaria 1 ارسال شده در مرداد 90 با سلام انجمن آموزشها / بخش مقالات تیم/ رفع مشکلات با ie - یا دستورات شرطی برای ie یا حق خدمتتون عرض کردم قالب من این کد ها رو خودش داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر