سوپر ناقلا مهمان ارسال شده در مرداد 90 سلام.من عضو بودم ولی رمزم رو فراموش کردم .با کد فعال سازی هم نشد وارد بشم.چطور باید با مدیر تماس بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوست عزیز میشه بگید کجا عضو بودین خواهشا سوالتون را واضح بفرمایید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سوپر ناقلا مهمان ارسال شده در مرداد 90 ممنون جواب دادین.توی همین سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در مرداد 90 شما که می گویید نتوانستید وارد شوید پس چگونه الآن اینجا پست دادید ؟ درصورت وجود مشکل باید با آقای شمسی مطرح نمایید می توانید برایشان پیغام خصوصی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سوپر ناقلا مهمان ارسال شده در مرداد 90 دوباره ثبت نام کردم. ممنون از راهنماییتون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما باید با آقای شمسی تماس میگرفتید! اول مورد نقض قانون از شما انتخاب نام کاربری نامناسب هست و دومین نقض قانون استفاده از دونام کاربری هست! قانون شماره 8 ) لطفاً از ساخت بیشتر از یک حساب در سایت جداً خودداری فرمایید. در صورت مشاهده بیشتر از یک حساب از طرف یک کاربر ، تمامی آنها در اولین فرصت حذف خواهند شد و و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام هر دو کاربری شما حذف شدند ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر