hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 دوستان عزیز من وقتی از ماژول منوی آبشاری جومینا نسخه سوم استفاده میکنم فقط تو حالت آکاردونی جواب میده و وقتی سبک منو رو به حالت افقی،عمودی یا نوار منویی تغییر میدم همه منوهای آبشاری صفحم به هم میریزه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام روی قالب های دیگه (قالب پیشفرض) تست کنید . @ به احتمال زساد مشکل از قالب شماست . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 رو 2تا قالب تست کردم ولی نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما باید با قالب پیش فرض جوملا تست کنید ببینید جواب میده یا نه؟؟ در ضمن ممکن هست اشکال از یکی از افزونه های نصب شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام قالب پیشفرض جملا هم همین مشکل رو داشت ؟ @ اگه به ! پس این افزونه با یکی دیگر از افزونه های شما تداخل میکنه / باید پیدا و غیره فعال کنیدش. براطمینان بیشتر میتونید یک جوملا دیگه نصب کنید و بعد از نصب جوملا از این افزونه استفاده کتید و تست ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 برای قالب جوملا تقریبا مشکلی نداشت ولی برای 2و3تا قالب های دیگه همین مشکل بود. باید بگم که جوملا رو تازه نصب کردم و فقط ماژول های خود جوملا فعال هست. بهتر از این مازول برای آبشاری کردن منوها سراغ ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز به این پست هم سر بزن شاید بدردتون خورد و کارتونو راه انداخت http://forum.joomina.ir/thread-3980.html :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز تشکر از راهنماییت. متاسفانه این ماژولم مشکل رو حل نکرد. در حال حاضر قالبی که روی سایته، قالبیه که تو سایت سازندش زده بود دارای منوی آبشاریه ولی زیر گروه های منو رو نشون نمیده. برای فعال سازی منوی آبشاریش باید کار خاصی انجام بدم؟ این آدرس سایته www.hictco.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام لطفا سوال جدید یا درخواست جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه... (قوانین انجمن) پست های اضافه این تاپیک حذف خواهد شد! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مرداد 90 این قالب با آرتیستر زده شده اصولا اگر موقع طراحی از المان زیر منو استفاده کرده باشه حتما داره اما نحوه ی تنظیم و فعال کردن زیر منو در جوملا خیلی تو این انجمن بحث شده یه سرچ کنی کلی مطلب میاد و راحت میتونی انجامش بدی موفق باشین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در شهریور 90 خیلی ممنون از راهنماییتون.متاسفانه نتونستم چیزه زیادی پیدا کنم. قالب سایتم عوض کردم اما متاسفانه مشکل حل نشد.الان که قالبو عوض کردم دیگه اصلا قالب بالا اصلا آبشاری باز نمیشه. ممکنه اصلا قالب امکان آبشاری کردن منوی بالا رو نداشته باشه؟ چجوری باید اضافه کنم؟ اینم آدرس سایته: www.hictco.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر