mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 سلااااااااام به همه دوستان من کامپوننت نظرات jxcomments_1.3.1 را نصب کردم به طور کامل اما چطور باید نظرات رو در مطالبم قرار بدم دکمه ای که نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در تنظمیات افزونه بررسی کنید که اگر باید سیستم نظرات رو برای مجموعه ها یا بخش های سایت فعال کنید این کار رو انجام دهید... همینطور بررسی کنید اگر پلاگینی هم دارد که فعال نیست فعال کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در تنظمیات افزونه بررسی کنید که اگر باید سیستم نظرات رو برای مجموعه ها یا بخش های سایت فعال کنید این کار رو انجام دهید... همینطور بررسی کنید اگر پلاگینی هم دارد که فعال نیست فعال کنید... پیروز باشید با سلام من تمامی پلاگین های این برنامه رو بررسی کردم این مواردی رو که شما گفتی نداشت چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام چرا از jcomments استفاده نميكني؟ اكثرا از jcomments استفاده ميكنند و آخرين ورژنش هم در انجمن معرفي شده. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 سلام چرا از jcomments استفاده نميكني؟ اكثرا از jcomments استفاده ميكنند و آخرين ورژنش هم در انجمن معرفي شده. :thankyou: اخه تو یکی دوتا سایت از جی کامنت استفاده کردم خواستم تنوعی بشه به هر حال ممنون دوست عزیز این کارو میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر