hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 دوستان عزیز سلام آیا میشه کاری کرد که تعداد حاضرین سایت (ماژولی که خود جوملا داره) از تعدادی که هست بیش تر نشان بده؟ مثلا وقتی 1نفر در سایته نشون بده 50 نفر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما برای اینکار باید کدهای افزونه رو ویرایش کنید و تعداد حاضرین را در عددی(مثلا 5!) ضرب کنید. برای اینکار هم شما باید تسلط بر کدنویسی php داشته باشید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما برای اینکار باید کدهای افزونه رو ویرایش کنید و تعداد حاضرین را در عددی(مثلا 5!) ضرب کنید. برای اینکار هم شما باید تسلط بر کدنویسی php داشته باشید. در پناه حق... برای اینکه بتونم کدهای ماژول های پیش فرض جوملا رو پیدا کنم باید چه کاری انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز جوملا به صورت پیش فرض نمایش تعداد بازدید نداره! و فقط تعداد افراد آنلاین، همراه با نام این افراد رو نشن میده برای ویرایش این ماژول شما باید به مسیر زیر برید: \modules\mod_whosonline نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 تشکر دوست عزیز. شما اطلاع دارین کدوم قسمت کد رو باید تغییر بدم تا این تعداد افزایش پیدا کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز من یکی رو راهنمایی میکنم و بقیه رو باید خودتون تلاش کنید و درست کنید شما باید این فایل رو باز کنید: modules\mod_whosonline\tmpl\default.php و در خط 11 این کد: echo JText::sprintf('guests', $count['guest']*5); رو جایگزین کنید تا تعداد افراد مهمان 5 برابر بشه بقیه موارد رو هم خودتون باید متوجه بشید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مرداد 90 خیلی ممنون از راهنماییت. حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر