rojan 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من بعد از اينكه فايل htaccess.txt را تغيير دادم پيغام زير را دريافت مي كنم و اصلا به سايت دسترسي ندارم همه سوالات در اين رابطه را هم بررسي كردم و پاسخ را پيدا نكردم Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما مطمئنا مراحل رو کامل انجام ندادید! و لینک های شما به درستی پیدا نمیشن شما کامپوننت رو دوباره کامل نصب کنید و فایل htaccess.txt رو به این نام تغییر بدید: .htaccess و در تنظیمات سایت سه گزینه مربوط به سئو رو فعال کنید. مطمئنا درست میشه اگر هم درست نشد با ادمین هاست تماس بگیرید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomsol 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز تغغیر دادن به Rename کردن نمیگن بلکه باید آن فایل را موقع Save as فرمتش را .htaccess قرار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون از پاسخ شما من با این ارور به سایت دسترسی ندارم که کاری بتوانم انجام دهم به قسمت مدیریت هم دسترسی ندارم ارور Permission Denied می دهد در مورد تغییر نام منظورتان این است که فایل را باز کنم و با فرمت دیگر ذخیره کنم؟ من فای را تغییر نام rename کردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام نه دوست عزیز همانطور که امیر حسین جان اشاره کردند کافیه فایل htaccess.txt رو تغییر نام دهید به: .htaccess البته در مورد asesef و بروز این مشکل خیلی در انجمن بحث شده... حالا نمی دونم همه رو کامل دیدید یا خیر... ! سطوح دسترسی پوشه ها و فایلهای جوملا رو هم در هاست چک کنید... (پوشه ها 755 و فایلها 644) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر