mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام و خسته نباشید من ماژول منوی کشویی رو از جومینا دریافت کردم و در سایت ntrc-kums.ir نصب کردم اما طریقه نمایشش صحیح نیست و مثل نمونه اجرا نمیشه اگه ممکنه راهنمایی بفرمائید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز این مشکل از قالب شما هست قالب شما کامل فارسی سازی نشده و برای نمایش لیست باید اصلاح بشه اگه منظور شما از نمایش همون تصویر جهت هست اون رو باید با فوتوشاپ horizonal rotate کنید تا به درستی نمایش داده بشه. یا اینکه میتونید در خط 2605 فایل template.css این کد رو جایگرین کنید: .art-blockcontent-body ul li { color: #394D60; line-height: 125%; padding: 0 0 0 12px; } تا دیگه اون تصویر نمایش داده نشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اگه لطف کنین ضعف فارسی سازی قالب رو به من بگین ممنون میشم من همزمان در آدرس hamidskate.ir منو رو نصب کردم و بدون مشکل کار می کنه لطف میکنین اگر ایراد فارسی سازی قالبم رو بفرمائید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز مشکلی که داشت همون عکس بود که جهتش چپ چین بود و من به شما گفتم که میتونید با فوتوشاپ اون رو برعکس کنید تا راست چین بشه یه راه دیگه اون کدی که در بالا قرار دادم رو کامل حذف کنید منو به درستی نمایش داده میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 دستت درد نکنه مشک حل شد فقط رنگ آبیه سمت راستش ناپدید شده اونو چکار کنم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگه سايت هيئت اسكيت رو ميگي كه مشكلي نداره: نيگا: :heart: كش مرورگر رو پاك كن ! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 آره توی hamidskate.ir درسته ولی توی ntrc-kums.ir هم نگاه کن آبی رنگ ها نیستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر